Galvanina

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af Galvaninas økologiske produkter, som strækker sig fra Iste, mineralvand, mixer til drinks og selvfølgelig sodavand.

 

For os, laver Galvanina utvivlsomt verdens bedste sodavand. Vi ynder at sige, at der er intet, der kan måle sig med disse fremragende økologiske sodavand fra støvlelandet.

I alle deres produkter er det den gode autentiske smag, der fylder! Alle produkterne har derfor en ren og naturlig smag af de råvarer, der er blevet tilsat. Den eneste risiko ved Galvaninas sodavand er, at de er stærkt vanedannende. Lige fra den naturlige smag de indeholder, til de behagelige og tilpassede blide bobler der gør drikken frisk og spændende.

 

Galvanina kan også tilbyde det mest fantastiske kildevand, som enten kommer i naturlig form eller som ’Frizzante’, hvor der er tilsat naturlig kulsyre. Med den naturlige kulsyre får man en boblende drik, der vedholdende forbliver sådan, efter den er blevet skænket.

 

Galvaninas nye mixer linje er en nytilkommen variant, som vi er meget imponerede over. Galvanina har her skabt nye sofistikerede smagsprofiler til traditionelle mixere. De er det bedste, når det kommer til at skabe de mest exceptionelle cocktail eller mocktails.

 


Følg Klosterbryggeriet

@klosterbryggeriet