Om Klosterbryggeriet

 

Klosterbryggeriet er et familieforetagende med stort F, der dog efterhånden har udvidet sig. Vi har haft mange års erfaring i ølbranchen, inden vi bryggede vores første klosterøl i 2008. Dette har udviklet sig til mange forskellige ølvarianter, som smager efter vores motto: ”Når øl er bedst.......!”.
Læs mere her...


I 2009 begyndte vi at importere noget af det bedste mikrobryg fra Europa. Herunder de berømte trappistøl fra Belgien og Østrig. Derudover har vi tæt samarbejde med det italienske bryghus Amarcord, det tyske bryghus Ayinger og ikke mindst det belgiske bryghus Het Anker, der brygger Gouden Carolus.

Læs mere her

I 2011 begyndte vi vores safteventyr med MOSTers. MOSTers er en økologisk saftlinje, hvor der ikke tilsættes sukker. Siden efteråret 2013 har vi importeret Galvanina fra Italien. Galvanina er en økologisk sodavand og mineralvandslinje, der er kendetegnet ved sin enormt høje kvalitet.

Læs mere her

Vi leverer vores spændende smagsoplevelser fra Klosterbryggeriet og vores samarbejdspartnere til landets specialforretninger, Cafeer, barer og restauranter.  Kunne du tænke dig at sælge vores produkter i dit etablissement så kontakt os gerne.

 


 

Følg Klosterbryggeriet

@klosterbryggeriet