Klosterbryggeriets øl

Klosterbryggeriet begyndte at brygge de første øl i 2008, efter familiens mere end 37 år i ølbranchen, synes vi det var naturligt at alle skulle have mulighed for at smage "når øl er bedst.......!"

Vi begyndte derved at udvilke øltyper, som har masser af smag og giver en oplevelse, og en øl man har lyst til at nyde igen og igen. Vi mener det skal være en nydelse for øje og mund, og det var derfor naturligt at også etikketter er "familie brygget" af designer: Ann Linn Palm Hansen.

Vi udvælger de bedste råvarer, så vidt muligt nordiske, nogle også økologiske,  og lejer brygkapacitet på danske bryghuse.

Øm Kloster, Skanderborg Museum og Kulturarvsstyrelsen har velvilliget givet os mulighed for at tage den gode historie om øl op, som er foregået på Øm Kloster. Historien har givet navne til de fleste øl fra os; eksempelvis Svendeøl, Årsøl og Hamborgøl, som blev lanceret i foråret 2008.

Vores mål er at udvikle nye øltyper, der smager af grund elementerne i øl, malt og humle.

Der kommer mange nye øl til som også er på fadøl og nye varianter som f.eks. Bier Brand og Øllikør. .

{{amount}}