Efter familiens 37 år i ølbranchen besluttede vi os for at starte et nyt kapitel med vores egen bryg af bryggermester Poul Erik Palm. Dette blev til klosterbryggeriet, hvor vi bryggede vores første øl i 2008.
Vi har fokus på den gode smag, hvilket kommer til udtryk i de øl, vi har udviklet. Øllene er fyldige og smagfulde, og er for os et udtryk for "når øl er bedst.......!". Øl skal i vores optik være en nydelse for både øjne, næse og mund. Derfor er vores smukke etikker "familiebrygget" af designer Ann Linn Palm Hansen.
Vores mål er at udvikle øl, hvor man virkelig kan smage og dufte humlen og malten, som er grundelementerne i en øl. Derfor udvælger vi altid de bedste råvarer, der så vidt som muligt er nordiske og økologiske. Vi lejer brygkapacitet på danske bryghuse, for at kunne skabe vores fantastiske øl.
Tradition betyder meget for klosterbryggeriet. Derfor er vi glade for at Øm Kloster, Skanderborg Museum og Kulturarvsstyrelsen har givet os mulighed for at tage den gode historie om øl op, som er foregået på Øm Kloster. Historierne har givet navne til de fleste øl fra os, hvilket bl.a. indbefatter Svendeøl, Årsøl og Hamborgøl, som blev lanceret i foråret 2008.
Mange af vores øl sælges både på flaske og fad, og vi har tilføjet nye spændende varianter til vores sortiment som de alkoholfrie øl: Nonnen og Non-Blanche!
Klosterbryggeriets øl er danskbryggede specialøl, der næsten udelukkende er økologiske. Vi værdsætter at brygge økologisk, da vi mener, at de bedste råvarer resulterer i de bedste øl.